banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

Batman'da gırtlak kanseri ameliyatı yapıldı

Batman’da özel bir hastanesinde gırtlak kanseri ameliyatı olan Ramazan İsmail adlı Suriyeli, gırtlak kanseri (Larinks Ca) rahatsızlığı nedeniyle 2 yıl önce Suriye de ameliyat olması gerektiği söylenmiş ancak yaşanan iç savaş nedeniyle ameliyat olamamış. 

Ülkesindeki savaşın devam etmesi sebebiyle gelip Batman’a yerleşen 59 yaşındaki Ramazan İsmail, ameliyat olamadığından kanser dokusu giderek büyümüş. Nefes alamama ve morarma şikâyetleri, solunum durması nedeniyle Batman’da özel bir hastanenin acil servisine getirilen İsmail, KBB uzmanı Op. Dr. Feyzi Meşe ve Anestezi Doktoru Hasan Kaya’nın müdahalesiyle, soluk borusuna acil havayolu sağlayacak delik açılmasından sonra tekrar hayata döndürüldü.

Ramazan İsmail, yoğun bakıma alınmasından bir gün sonra Op. Dr. Feyzi Meşe tarafından 7,5 saat süren bir ameliyat geçirdi. Gırtlakla birlikte tümörün çıkarılıp tümörün yayıldığı boyun lenf bezlerinin ameliyatla temizlenmesiyle tekrar sağlığına kavuştu.

Başarılı geçen ameliyattan sora açıklama yapan Op. Dr. Feyzi Meşe, “Birçok hastane özellikle büyük şehirler ve belli başlı üniversite ile eğitim araştırma hastanelerinde yapılabilen bu ve buna benzer KBB ve Baş Boyun Bölgesi ile ilgili tümör ve kanser ameliyatlarını hastanemizde başarıyla gerçekleştirdik. Batman da ilk defa gerçekleştirilen bu büyük ve riskli ameliyatın özel hastanemizin büyük bir başarısıdır.” dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.