banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Batman'da caddeleri su bastı

Batman’da dün akşamdan beri etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklar sular altında kaldı.

Özellikle Doğuş Caddesi’nde alt yapı yetersizliğinin gün yüzüne çıktığı Batman’da vatandaşlar zor anlar yaşadı.Arabaların geçişi sırasında sıçrayan sular, vatandaşı mağdur etti. 

Cadde üzerinde bulunan Huzur Mahallesi Taziye Evi girişi, etkili olan yağışlar nedeniyle sular altında kalırken mahalle sakinleri alt yapı yetersizliğine tepki gösterdi.

Her yağmur yağışında aynı sıkıntıları yaşadıklarını söyleyen mahalle sakinlerinden Mehdi Narin, “En hafif yağışlarda bile cadde ve evleri su basıyor. Mahallemizde buluna taziye evinde aynı sıkıntılar yaşanıyor. Taziyeye gidenler çok sıkıntı çekiyor. Kanalizasyon sistemi çok yetersiz, hatta kanalizasyonlar bu caddede faal değildir. Her yağıştan sonra mahallelinin müracaatı üzerine belediye ekipleri gelip suyu çekip gidiyor. Bunun yerine kalıcı çözümler bekliyoruz. Yetersiz olan kanalizasyon sistemi sorunu bir an önce giderilsin.” dedi. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.