banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Batman Üniversitesi Kampüs alanına çam fidanı dikimi

Batman’da özel bir otelin Müdürü Turgay Genç ve otelin Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan ile beraberindeki gazeteciler, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüs alanında 100 adet çam fidanını toprakla buluşturdu.

Batı Raman Kampüs alanına getirilen 100 adet çam fidanı, yapılan etkinlikle dikilirken, bu kapsamında kentte bir yeşil alan oluşturulması hedefleniyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Turgay Genç, sosyal sorumluluk bilinciyle kentte yeşillenme kültürünün halkta gelişmesi için böylesi bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, herkesin bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Sosyal sorumluluk projelerine devam ettiklerini ifade eden Genç, “Burada diktiğimiz fidanlardan burada okuyan öğrencilerin ve öğretim görevlilerin çok fayda göreceklerine inanıyorum. Bu kapsamda 10 kızılçam fidanı diktik. Batman’a hizmet etmek için elimizden gelen çabayı sürdürmeye devam ediyoruz. Amacımız, Batman’ın daha yeşil bir kent haline gelmesini sağlamaktır. Kentte ağaçlanma çoğaldığı zaman şehir daha yaşanır hale gelecektir. Herkesin bu tarz kampanyalarla topluma örnek olması gerektiğine inanıyoruz. Bu tarz faaliyetlerimizle kentte hizmet etmeyi sürdüreceğiz.” dedi. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.