banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Batman Umut Der'den muhtaç ailelere giyim yardımı

Umut Kervanı Yardım Platformuna üye Batman Umut Der Gıda Bankası, fakir ve muhtaçların umudu olmaya devam ediyor. Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte dernek tarafından Kurban Bayramı için fakir ve muhtaç ailelere giyim yardımında bulunuldu.

Yaklaşık bir haftadan beri devam eden giyim yardımında, aileler dernek merkezine gelerek kendilerine ve çocuklarına göre giyim eşyası alabiliyor.

Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Umut-Der Genel Başkan Yardımcısı İzzeddin Ekinci, her zaman olduğu gibi muhtaç ailelerin umudu olmaya devam ettiklerini ve Kurban Bayramı nedeniyle şu ana kadar 233 aileye giyim yardımında bulunduklarını söyledi.

“İhtiyaçları olan giyimleri kendileri seçebiliyor”

Batman Umut Der Gıda Bankası olarak fakir ve muhtaç ailelere yardımlarını devam ettiklerini belirten Ekinci, “Yaklaşık bir hafta içerisinde 233 aileye giyim yardımında bulunduk. Bugün de yardım yapılacak 100 aileyi Umut Der’e çağırdık. İnşallah bugün de 100 aileye giyim yardımını yapacağız. Daha önceden tespit ettiğimiz fakir ve muhtaç aileleri derneğe çağırıp kendilerinin ve çocuklarının ihtiyaçları olan giyimi kendileri seçmelerini sağlıyoruz. Kurban Bayramına kadar da bizim yardımlarımız devam edecektir.” dedi.

Hayırseverlere çağrıda bulunan Ekinci, “Yardım yapmamıza katkıda bulunan hayırseverlerin Allah hayırlarını kabul etsin ve katkılarının devamını da bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.   (M. Sait Çelik – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.