banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Batman Bölge Hastanesinde yemekler diyetisyen eşliğinde çıkartılıyor

Hem Batman ve hem de bölge illerine hizmet veren Batman Bölge Devlet Hastanesinde her gün 2 bin kişilik yemek hazırlanırken yemekler diyetisyen eşliğinde çıkartılıyor. Batman Bölge Devlet Hastanesi 28 yemekhane personeliyle, adeta bir orduyu besliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Batman Bölge Devlet Hastanesi Yönetici Vekili Dr. Serkan Sünger, “Bölge Devlet Hastanesi, 357 yatak kapasitesine sahip yaklaşık bin 200 personeliyle hizmet veren ayrıca diğer civar illerde hizmet veren bir kurumdur. Bu kurum içerisinde yemekhane hizmetleri önemli konuma sahiptir. Yemekhane hizmetlerinde özellikle hijyen, kalite ve personel, hasta memnuniyeti bizim için en önemli unsurdur. Aylık hazırlanan yemek listeleri, diyetisyenler eşliğinde hazırlanıp, komisyonumuza sunulmaktadır. Günde 3 öğün ve yaklaşık 2 bin kişiye yemek vermekteyiz.” dedi.

Hastanenin yemekhanesinde 28 çalışanla en güzel hizmeti vermek için çalıştıklarını söyleyen yemekhane sorumlusu Rıdvan Güneş, “Günde 3 çeşit yemek çıkarıyoruz. Her türlü yemek çeşidini çıkarıyoruz. Sadece hastane personeli değil, burada yatan hastalara da yemek çıkarıyoruz. Burada adeta bir orduyu besliyoruz.” ifadelerini kullandı. (M. Fatih Akgül- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.