banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

'Batman Bölge Devlet Hastanesi'nin sorunları giderilsin'

Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Zahir Seven, Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde var olan sorunların acilen çözülmesi gerektiğini söyledi. Konuyla ilgili yazılı basın açıklaması yapan Seven, yetkililerin bir an önce konuya el atması gerektiğini ifade etti.

Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde uyardıkları halde temizlik sıkıntısının artarak devam ettiğini söyleyen Seven, “Esasında bu sıkıntı çalışan personelin değil gerekli ekipman ve desteği vermeyen idarecilerin kabahatidir. Bilinmelidir ki, yapımı yılan hikâyesine döndürülse de hiçbir proje temizliğe engel değildir. Sağlık kurumlarından sorumlu Vali yardımcımızın öncelikle bu hususun takipçisi olmasını bekliyoruz. Yine Bölge Devlet Hastanesinde malzeme tamir tadilatıyla ilgili sıkıntılar olduğu gibi devam etmekte, buna bir çözüm aranmamaktadır.  Kayıt kabul işlemlerinde hala çağdışı ve kalite standartlarına uymayan alanlarda hizmet verilmektedir.” dedi.

Bölge Devlet Hastanesi’ndeki idarecilerinin görevlerini göstermelik yaptığını öne süren Seven, “Bölge Devlet Hastanesi idaresi icraatlarını adeta sadece göstermelik olarak yapmaya başlamış, hizmette verimlilik ve süreklilik ilkesini anlayamamıştır. Örneğin her hastanede olması gereken Triaj birimi, Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanının Batman’a gelmesiyle apar-topar, eksik- aksak kurulmuş, kurum başkanının gitmesiyle eksiklikler giderileceğine bu birim tamamen kaldırılmıştır. Hastanemizin sağlık sorunlarının giderilmesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.