banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu islamofobik

Batman Batı Raman Kampüsü yeşilleniyor

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü yeşilleniyor. Kampüste bulunan 120 bin fidanın kültürel bakımları tamamlandı.

Yapılan çalışmalar, Yapı İşleri Teknik ve Daire Başkanlığı, Park ve Bahçe Şube Müdürlüğünde görevli Öğretim Görevlisi Gülşah Çatmadım, Öğretim Görevlisi Mehtap Andırman, Öğretim Görevlisi Muharrem Arslan ve Ziraat Teknisyeni Cebrail Çetin tarafından yürütüldü.

Batı Raman Kampüs alanı içerisinde yer alan başta Elder Çamı, Dişbudak, Akasya, Katalpa, Tespih Ağacı, Çınar, Mavi Servi, İğde vb. diğer türlerden oluşan 120 bin fidanın 7-8 aylık çalışma sonunda yazın ve sonbaharda yapılması gereken kültürel işlemler tamamlandı.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, Batı Raman Kampüsünün gelecekte büyük bir ormanlık alana dönüşeceğine dikkat çekerek, “Kampüsümüzde bulunan 120 bin fidanın hem yaz hem sonbahar bakımları yapıldı. Kampüsümüz gelecek zaman içinde yeşillikleriyle dikkat çekecektir. Yaz boyu süren sulamanın ardından, sonbaharda fidanların daha sağlıklı ve daha çabuk büyümesi için Yapı İşleri Teknik ve Daire Başkanlığımız büyük özveriyle çalışıyor. Önümüzdeki aylarda kampüs alanımız günden güne daha yeşil bir alan haline gelecek ve kampüs alanımıza yeni fidanlar dikilecektir.” dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.