banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor HAMEDO

Urfa'da hastanelere 400 personel alınacak-İşte şartları

Şanlıurfa’da Eyyübiye Devlet Hastanesi ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye ek binası için 400 personel alınacak. Bunun için şuana kadar yaklaşık 15 Bin kişinin iş başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye ek binası olarak hizmet vermeye başlayan eski Özel OSM Hastanesi ile önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan Eyyübiye Devlet Hastanesi için güvenlik, temizlik ve bilgi işlem başta olmak üzere 400 personel alımı yapılacak. Bu hastanelerde çalışmak isteyen vatandaşlar, başvurularını Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine yapıyor. Başvuruların halen devam ettiği öğrenirken, şuana kadar 400 personel alımı için 15 Bin kişinin iş başvurusunda bulunduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.
(urfastar)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 6 yıl önce

Calismak istiyorum bana is verin

Avatar
Ramazan 5 yıl önce

Ben temizlik mutfak

Avatar
Jonathan Bill 19 saat önce

HIRE A CERTIFIED CRYPTO RECOVERY EXPERT \ CAPTAIN JACK CRYPTO RECOVERY

I'm Jonathan Bill from Barcelona, Spain. I was scammed of $127,000 a few weeks ago when I was introduced to cryptocurrency investment opportunities. They locked my account and requested more money before I could access it, and that was how I realized I was being conned. Ill advise people to be wary of these crypto investment companies as they are all out to steal from you. I was very lucky to come across a cryptocurrency recovery company CAPTAIN JACK CRYPTO SECURITY SERVICE who was able to recover my money successfully without any delay. CAPTAIN JACK CRYPTO SECURITY SERVICE is a professional and reliable cryptocurrency recovery company and I'm truly grateful for their service. I highly recommend them to everyone who wishes to get back their cryptocurrency funds.

Email info - captainjackcrypto@europe.com

Avatar
Ersin 2 yıl önce

Bende is ariyorum asciyim

Avatar
Ersin 2 yıl önce

Bende is ariyirum asciyim

Avatar
Mshmut 2 yıl önce

Kilic

Avatar
Rukiyr 3 yıl önce

Tibbi sekreterlik serfikam var

Avatar
Hüseyin Tuğa 3 yıl önce

Silahsız Özelgüvenlik görevlisiyim iş arıyorum