banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Başkan Çiftçi'den Korkmaz'a ziyaret
Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İzzet Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarıl

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Celal Çiftçi Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi başhekimi Dr. İzzet Korkmaz’ın görevden alınmasının üzerine açtığı mahkemeyi kazanarak tekrar görevinin başına getirilmesini tebrik amaçlı Korkmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Hastanede yapılan çalışmaları değerlendiren Dr. İzzet Korkmaz görevinin layıkıyla yerine getirmek için bu makamda olduğu belirtti.

      Karşılıklı fikir alış-verişinin yapıldığı ziyaret sonrası Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Celal Çiftçi Başhekim Korkmaz’a görevinde başarılar dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.