banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Başhekim Korkmazdan bayram mesajı

Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet Korkmaz Kurban bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şunları söyledi;

 

Sevinçlerin ve mutlulukların bir arada yaşandığı bayramlarda büyüklerimizi ve kimsesizleri yalnız bırakmayarak, eş-dost ve akrabalara ziyaretler gerçekleştirmeliyiz. Bu müstesna günlerde, yetimleri, buruk gönülleri ve fakir fukarayı gözeterek, muhtaç ailelere yardım eli uzatma erdemliliğini göstermeliyiz.

Bugünlerin manevi hazzından istifade ederek, hoşgörüyü bir yaşam biçimi olarak benimsemeli, birbirimize her zaman sevgi ve saygıyla yaklaşma erdemliliğini ve olgunluğunu göstermeliyiz. Millet olmayı, kardeşliği, dayanışmayı, paylaşmayı, aynı ruh ve gönül ikliminde yaşamanın anlamını şüphesiz en çok bayram günlerinde hissederiz.

Yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı bayramların birlik, beraberlik ve birleştirici özelliklerini vurgulamak suretiyle, değerli hemşehrilerimin ve tüm ve islam aleminin mübarek kurban bayramını kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini yüce Allahtan diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.