banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Başhekim Korkmaza ziyaretçi akını
Balıklıgöl Devlet Hastanesinde Baştabiplik görevine yeniden atanan Doktor İzzet Korkmaz’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Balıklıgöl Devlet Hastanesinde Baştabiplik görevine yeniden atanan Doktor İzzet Korkmaz’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Baştabiplik görevine yeniden atanan Doktor İzzet Korkmaz’a kentin dört bir yanından tebrik ziyaretleri gelmeye devam ediyor. Kentte bulunan çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilcisi tarafından makamında ziyaret edilen Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Baştabibi Doktor İzzet Korkmaz kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi Baştabibi Doktor İzzet Korkmaz’ı makamında ziyaret eden Emlakçılar Odası Başkanı Gökhan Gökmen, GAP Muhtarlar Dernek Başkanı Ali Demir, İmam Bakır Mahallesi Muhtarı İmam Deniz, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Küçük, Tuhafiyeciler ve Bujitericiler Odası Başkanı Hüseyin Çadırcı, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Özyavuz, Belediye Meclis Üyesi Halil Kaya, Belediye Meclis Üyesi Osman Deniz, Topdağı Mahallesi Muhtarı Bilal Tekaltı, AYPİDER Başkanı Hakan Aydın, Gıda İmalatçıları Dernek Başkanı Kureyş Çelik ile Esnaf Spor Kulüp Başkanı Halil Taş ziyarette yaptıkları açıklamalarda Balıklıgöl Devlet Hastanesi Baştabibi Doktor İzzet Korkmaz’a çalışmalarında başarılar dilediklerini ve sürekli kendisinin yanında yer aldıklarını ve destekçisi olacaklarını ifade ettiler.

Şanlıurfa’nın dört bir yanından kendisine yapılan ziyaretleri değerlendiren Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Baştabibi Doktor İzzet Korkmaz ise yaptığı açıklamada tek amacının Şanlıurfa halkına hizmet etmek olduğunu belirterek kendisine ziyaret eden ve destek veren herkese teşekkür ettiğini belirtti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.