banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Başhekim Korkmaz;

   Balıklıgöl Devlet Hastanesi Baştabibi İzzet Korkmaz; Hastane içerisin de dolaşıp hastaların sorunlarını dinleyerek sorunlarını ve sıkıntılarını bizzat onlardan öğreniyor.

   Baştabip İzzet Korkmaz; Hasta ve hasta yakınlarıyla birebir görüşerek ne gibi sıkıntılarının olduğunu sorup dertlerine çözüm bulmaya çalışıyor…

  Daha önce görev yaptığı yaklaşık dört yıl içerisin de büyük başarılara imza atan, sağlık alanında çok değişikler ve yenilikler yaparak Urfa’ya ve Urfalı’lara kazandıran Başhekim İzzet Korkmaz; birebir hasta ve hasta yakınlarıyla temasa geçerek eksikler ve sorunlar hakkında bilgi alıyor.

  Bu çalışması hakkında Başhekim İzzet Korkmaz’a hocam ne yapıyorsunuz dedik; İzzet Korkmaz “gördüğünüz gibi hastalarımızla birebir temasa geçerek onların dertlerini, sorunlarını tespit etmeye ve çözmeye çalışıyoruz dedi.”

  Orada hazır bulunan bir yaşlı teyze; Allah bu başhekimden razı olsun çok şeyler yaptı. Herkesin böyle çalışması lazım dedi…

haber: Mehmet Emin Kuş/ www.Balikligol. com

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.