banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir PKK Kuşadasıspor Manchester United 23 Galatasaray Candeias

Başhekim Korkmaz bayram tebriklerini kabul etti

Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet Korkmaz, Kurban Bayramı süresince çalışmalarına devam ediyor. Hastanede yatan hastalarla ve personelle bayramlaşan Başhekim Korkmaz,  üçüncü gün dostları ve akrabalarıyla bayramlaştı.

Topçu Meydanındaki büroda dostlarıyla ve akrabalarıyla bir araya gelen Başhekim Korkmaz, Bayramların kaynaşma küslüklerin ortadan kalktığı anlar demektir. Sevinç ve mutluluğu paylaşmak demektir dedi. Dr. Korkmaz sözlerini şöyle sürdürdü; Bayram dolayısıyla Dost ve akrabalarla kaynaşma ve mutluluğumuzu paylaşıyoruz. Dostlarımız ve akrabalarımızla bu mutluluğu paylaşıyoruz.

Bugünlerin manevi hazzından istifade ederek, hoşgörüyü bir yaşam biçimi olarak benimsemeli, birbirimize her zaman sevgi ve saygıyla yaklaşma erdemliliğini ve olgunluğunu göstermeliyiz. Millet olmayı, kardeşliği, dayanışmayı, paylaşmayı, aynı ruh ve gönül ikliminde yaşamanın anlamını şüphesiz en çok bayram günlerinde hissederiz. dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.