banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Başhekim Korkmaz; Balıklıgölde en iyi hizmeti vermek istiyoruz

 

Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet Korkmaz, Balıklıgöl Devlet Hastanesi Konferans Salonunda Basın mensuplarıyla bir araya geldi.

4 yıl Balıklıgöl Devlet Hastanesinde başhekimlik yapan Dr. Korkmaz, Sağlık Bakanlığın emriyle görevinden ayrılmış ve mahkemenin kararıyla 10 ay sonra tekrar göreve başladı. Hastaneyle ilgili basın mensuplarına bilgi veren Başhekim Dr. Korkmaz; “Balıklıgöl Devlet Hastanesini Şanlıurfa’nın en hızlı hizmet veren ve en donanımlı hastanesi yapma yolunda hızla ilerliyoruz” dedi.

İşte Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet Korkmaz’ın konuşmasından satır başlıkları;

 

EYYUBİYE SEMT POLİKLİNİĞİ

Eyyubiye semtinde yaklaşık 250 Bin kişi yaşıyor. O insanların şehrin trafiğinde kilometrelerce uzak yerlere gitmeleri yerine hizmeti ayaklarına götürdük. Şanlıurfa’nın ilk semt polikliniğine doktor desteği yanında, alt yapı desteğimiz olacak. Bu sayede daha donanımlı bir hizmet imkanı sağlayacağız.

 

TAM DONANIMLI GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ

Hastanemiz bünyesinde tam donanımlı en son teknoloji ile görüntüleme merkezini hizmete açtık. Bu görüntüleme merkezi sayesinde hastalarımıza aynı gün sonuç alabilecek bir hizmet sunuyoruz. Bu anlamda en donanımlı hastane Balıklıgöl Devlet Hastanesidir.

 

25 YATAKLI 2 DÜZEY YOĞUN BAKIM MERKEZİ

Açtığımız 25 yataklı 2 düzey yoğun bakım merkezi sayesinde 2. ci derecede yoğun bakıma girmesi gereken hastalarına hizmet verecek şekilde düzenledik.  Şimdi ise Kardiyak hastalar için 10 yataklı 1 düzey kororner yoğun bakım servisi açmak için gerekli çalışmaları başlattık.

 

ACİL SERVİSİ YENİLEDİK

Acil servis bölümü yetersizdi.. Acil hastalar rahatlıkla hizmet alamıyorlardı. Düzenlemeyi yaptık. Acilde her türlü hizmeti devreye soktuk. Şimdi ise Binanın, hastanın ve çalışanların güvenliği için uygun standartlarda kameralama sistemi kuracağız.

 

FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ

Açtığımız Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezi sayesinde fizik tedavi hizmetleri sunduk. Ancak görevden ayrılmamızdan sonra maalesef orası kapatıldı” dedi.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet Korkmaz daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Daha sonra basın mensuplarıyla birlikte hastaneyi gezdiler.

Mehmet Emin Kuş / www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.