banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Başhekim Ahmet Çakır'a bıçaklı saldırı

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İ. Ahmet Çakır ile sekreteri Mehmet Özalp, uğradıkları bıçaklı saldırıda yaralandı.
Olay, Şanlıurfa-Mardin yolunda Karayolları 91. Şube Müdürlüğü halı saha yanındaki parkta saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor İ. Ahmet Çakır, halı sahadaki antrenman sonrasında parka geçti. Parkta yanına yaklaşan Müslüm S. isimli şahıs, başhekim ve sekreteri Mehmet Özalp ile tartışmaya başladı. Tartışma sonrasında Müslüm S., önce Mehmet Özalp'i, ardından da Başhekim Çakır'ı kalçasından bıçakla yaraladı. Zanlı daha sonra
elindeki bıçağı çöp bidonuna atarak olay yerinden kaçtı. Yaralı sekreter Özalp olay yerine çağrılan ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, çevredeki vatandaşlar 155 Polis İmdat'ı arayarak olayı bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Başhekim Çakır'a yaralı olduğunu söylerken, olayın sıcaklığı ile yaralı olduğunu fark etmeyen Çakır, çağrılan ikinci ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgeye güvenlik şeridi çekerek, inceleme yaptı. Suç aleti bıçak Olay Yeri İnceleme ekibi tarafından alındı. Polis, zanlı Müslüm S.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

http://balikligol.com/images/news/1866.jpg

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.