banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Balıklıgöl'e 200 yataklı hastane geliyor
Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Şahin Yaztürk bir basın açıklaması yaptı...İşte o açıklama.


Hastanemiz arka bahçesinde bulunan ve 3 bloktan oluşan binalar SGK müdürlüğünden alınarak hastanemize katılmıştır. Bu binaların yerine 200 yataklı bir hastane yapımı için gerekli girişimler yapılmış hastane proje ihalesi bu ay içersinde Sağlık Bakanlığı tarafından yapılarak en kısa sürede halkımızın hizmetine sunulacaktır.


 Gerek Sağlık Bakanlığı Hizmet Kalite Standartları gereği ve gerekse modern bir ameliyathane oluşturulması adına Hastanemize tüm hastalarımızın faydalanabileceği son derece modern bir ameliyathane revizyonu yapılmıştır.


Hastanemizin sadece poliklinik binasının 5. katında bir çay ocağı bulunmaktaydı. Hastanemize gelen hasta ve hasta yakınlarının dinlenebilecekleri çay içebilecekleri bir mekân oluşturmak adına kantin/kafeterya açılmış olup halkımızın hizmetine sunulmuştur. Yeni oluşturulan bu kantinimiz 24 saat hasta ve hasta yakınlarına hizmet vermektedir.


Hastanemizin hâlihazırda toplamı 25 yatak kapasiteli 2 yoğun bakım ünitesi bulunmaktadır. Ancak artan talep karşısında yoğun bakım ünitelerimizde sürekli olarak yer olmaması ve hastalarımızın il dışına sevk gibi mağduriyetlerini ortadan kaldırmak için 6 yataklı yeni bir yoğun bakım ünitesi yapılmıştır.


Hastanemizin mevcut 50 araç kapasiteli otoparkı iptal edilerek bu parkın yerine hasta ve hasta yakınlarının rahatça dinlenebilmeleri için çevre düzenlemesi yapılarak yeşil alan haline getirilmiştir. Kapatılan bu otopark için hastane dışında boş bulunan arazi düzenlenerek 70 araçlık otopark haline dönüştürülmüştür.


Hastanemizin mevcut özel odaları bulunmamaktadır. Hastalarımızın daha rahat edecekleri 7 adet özel oda yapım çalışmalarımız devam etmektedir.

 Hastanemiz bünyesinde bir Fizik Tedavi Ünitesi  (11 kabinli hasta odası, 1 adet KDD odası ve 1 adet Rehabilitasyon odası) açılarak halkımızın hizmetine sunulmuştur" denildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.