banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Balıklıgöl'de Skandal!!!

Şanlıurfa’da Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde röntgen cihazının günlerdir bozuk olması hasta ve hasta yakınlarını çileden çıkardı...

Şanlıurfa’da Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nin Acil Servisi’nde röntgen cihazının bozuk olması hasta ve hasta yakınlarını perişan etti. Durumu acil olan hastalar görevliler tarafından polikliniklere yönlendirilerek röntgen çekmeleri isteniyor. Bu durumdan şikayetçi olan hasta yakınları hastalarının durumu acil olduğu için acil servise geldiklerini ve doktorlar tarafından polikliniklere yönlendirildiklerini ifade ederek, sıcak havada zor durumda kaldıklarını söyledi. Polikliniklere yönlendirilen hastalar ise,  “Yürüyecek durumda olsaydık acil servise gelmezdik. Bu ne biçim bir sistemdir. Ellerimize belgeleri verip bizi hasta halimizle polikliniklere yönlendiriyorlar. Metrelerce yürüyoruz. Yetkililerin bir an önce bu duruma çözüm bulması gerekiyor.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.