banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Balıklıgöl hastanesi Çocuk Bölümü Açıyor

Şanlıurfa Çocuk Hastanesinde yaşanan yoğunluğun giderilmesi amacıyla Balıklıgöl Devlet Hastanesi bünyesinde 150 yatak kapasiteli çocuk bölümünün açılmasının planlandığı bildirildi

 

Amaçlarının vatandaşlar arasında ayrım yapmadan en iyi sağlık hizmetini vermek olduğunu belirten Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. İzzet Korkmaz, “Son günlerde basınımızda da yer aldığı gibi, çocuk hasta sayısının oldukça fazla olması nedeniyle Çocuk Hastanemizde sıkıntılar yaşanmaya başlanmıştı.

Sağlık Bakanlı İletişim Daire Başkanı hemşerimiz Osman Güzelgöz’ün de desteğiyle o sıralar bir kısım çocuk hastayı kendi Hastanemizde tedavi ederken bir kısım da Devlet Eğitim Araştırma Hastanesine tedavi edilerek geçici de olsa çözüme kavuşturulmaya çalışıldı. Ancak, sağlık konusu olunca kalıcı çözümler gerektiğinden Hastanemiz bünyesinde de Çocuk Hastalıkları bölümü açmayı kararlaştırdık.

Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmelerimiz devam etmektedir ve Hastanemiz bünyesinde açılacak olan 150 yataklı Çocuk bölümü, Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonrası en kısa sürede açılacaktır” dedi. Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Baştabibi Opr. Dr. İzzet Korkmaz, “2011 yılının sizlere ve sevdiklerinize huzur, mutluluk ve barış getirmesi dileği ile kutlar esenlikler dileriz” diyerek basın camiasının ve Şanlıurfalıların yeni yılını kutladı.

WWW.BALİKLİGOL.COM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.