banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Balıklıgöl Fizik tedavi merkezi kapatıldı

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Fizik Tedavi merkezi kapatıldı..

Balıklıgöl Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kapatıldı. 28.09.2010 Salı günü faaliyetine son verilen Fizik Tedavi Merkezinin kapatılması Şanlıurfalılar tarafından üzüntüyle karşılandı. Fizik tedavi ve Rehabilitasyon hastalarının bütünlüklü hizmet aldığı hastane Hizmet alımı ihalesinin sona ermesi gerekçesiyle artık hizmet veremiyor.

Rehabilitasyon hastalarının ve yaşlıların kireçlenme, bel fıtığı, Menisküs gibi rahatsızlıklarının tedavi edildiği en önemli hastane olan Balıklıgöl Devlet Hastanesi Fizik Tedavi merkezinin kapatılması hastalar tarafından tepki gördü. Hastalara sorduğumuzda; Günde 500 hastaya hizmet veren Servislerle evlerinden alınıp evlerine bırakılan hizmet kalitesinin en üst düzeyde tutulduğu böyle bir hastanenin kapatılmasına bir anlam veremediklerini açıkladılar.

Bilgilerine başvurduğumuz Nuri Sobay isimli hasta; “Balıklıgöl devlet hastanesinin Fizik Tedavi Merkezinden hizmet görmeden önce yürüyemiyordum. Merkezde aldığım rehabilitasyon seansları sayesinde artık yürüyor ve kendi ihtiyaçlarımı karşılıyorum. Bizim tedavimizin gerilememesi için sürekli seans görmek zorundayız. Bu kadar ihtiyaç duyulan bir kurumun kapatılması bizi mağdur ve umutsuz etmiştir. Ş.Urfa Araştırma Hastanesine rahatsızlığımızla ilgili başvuru yaptığımızda ünite ve kabin azlığı gerekçe gösterilerek bizi birkaç ay sonraya tedavi edeceklerini söylediler. Bizim o süreyi beklemek gibi bir lüksümüz yok. Yetkililerin bu işe en kısa sürede bir çözüm bulmaları gerekiyor. Aksi takdirde benim gibi yüzlerce hasta mağdur ve perişan olacaktır. Ben ve arkadaşlarım yetkililerden Balıklıgöl Devlet Hastanesi Fizik tedavi Merkezimizin tekrar faaliyete sokulmasını rica ediyor mağduriyetimizi bildiriyoruz “ dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.