banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato

Balıklıgöl Devlet Hastanesinde skandallar zinciri


Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesinde Cuma günü öğleden sonra büyük bir arbede yaşanmış, polis öfkeli kalabalığı dağıtmak için havaya ateş açmak zorunda kalmıştı.
Olayla ilgili olarak edindiğimiz bilgilere göre tam bir skandallar zinciri yaşandığı belirtiliyor.
Edindiğimiz bilgilere göre; olay 16.09.2011 Cuma günü saat 15:00 sıralarında Akçakale’den gelen 30 yaşlarındaki hasta bir bayanın kene ısırması şikayeti ile hastaneye getiriliyor. Yaklaşık olarak 15 gün önce kene ısırdığını söyleyen hasta acil bir şekilde kronik yoğun bakıma alındığı, tahlilleri de yapılan bayan hasta, tahlil sonucu çıkmadan vefat ettiği bildirildi.
Bu durumu kabullenemeyen hasta yakınları ellerine geçirdikler taş ve sopalarla hastane personeline saldırdığı, Öfkeli hasta yakınlarını dağıtmakta güçlük çeken güvenlik güçleri havaya ateş açmak zorunda kaldığı bildirildi.
Olay bununla da bitmiyor. Ölen hasta hastaneye kendi sağlık karnesi ile değil de bir başkasının sağlık karnesi ile yatış yaptığı ortaya çıkıyor.
Yaşanan bütün bu olaylardan sonra Sağlık Bakanlığının olaya bizzat el koyduğu bildirildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.