banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Sanlıurfa Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Bakın karnında ne çıktı VİDEO
Şanlıurfa’da yaşayan 47 yaşındaki Kamile Donat’ın karnında 4 kilogram ağırlığında 30 santimetre genişliğinde myom adı verilen kitle çıkarıldı. Ameliyattan önce “9 aylık hamileymiş gibi” bir görünüme sahip olan Donat, geçirdiği başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu.

47 yaşındaki Kamile Donat, karın ağrısı ve şişkinlik şikayeti ile OSM Ortadoğu Hastanesinin Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisine başvurdu. Doktorlar, servisteki diğer bayanlar gibi Kamile Donat’ın da hamile olduğunu düşündü. Çünkü karnı 9 aylık hamile bir bayanın karnı kadar şişkindi.

İşin aslı yapılan muayene ile ortaya çıktı. Şişkinliğin sebebi çocuk değil, miyom adı verilen kitleydi. Op. Dr. Bülent Sezgin’in yaptığı başarılı bir ameliyatla kadındaki kitle çıkarıldı.
Ameliyatı gerçekleştiren Kadın Hastalıkları Uzmanı Op. DR. Bülent Sezgin şunları söyledi: Hastamız 47 yaşında olup karın ağrısı, karında şişkinlik ve aşırı adet kanaması şikayeti ile servisimize başvurmuştu. Hastamızın şikayetleri yaklaşık 2 yıldır devam ediyor. Maddi imkansızlıklar nedeni ile herhangi bir sağlık kuruluşuna başvurmamış hasta. Şikayetleri artınca bir takım sağlık kuruluşlarına gittikten sonra hastanemize refere edilmiş. Hasta hastanemize geldiğinde yaklaşık 9 aylık bebek santimetresi büyüklüğünde karın büyüklüğü vardı. Başarılı operasyonla Ana rahminde yaklaşık 4 kilo ağırlığında 30 santim genişliğinde myom çıkardık. Başarılı bir operasyon oldu. Hasta şu an 3. Gününde olup genel durumu iyi. Bir gün daha hastanede tutup taburcu etmeyi planlıyoruz.
VİDEO 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.