banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Bakan Habib Arslan'a geçmiş olsun

Devlet Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik silahlı saldırıya uğrayan Belediye Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan’ı ziyaret ederek “Geçmiş olsun” dileklerini iletti.

 

AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Merkez İlçe Başkanı Mustaf Zahit ve bir grup partili  ile birlikte Hastaneye gelen Bakan Çelik, OSM Ortadoğu Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. İbrahim Halil Baysal ve hasta yakınları tarafından karşılandı.

 

Habib Arslan’ın bulunduğu odaya geçerek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Bakan Çelik; “Umarım failler bulunur ve yargı önüne çıkartılır. Allah şifa versin” dedi. Bir süre odada kaldıktan sonra ziyaretini noktaladı. Hasta yakınları ile tek tek tokalaşarak geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Çelik, hastaneden ayrıldı.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.