banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Bakan Çelik Özel Medigap hastanesi açılışını yaptı FOTOĞRAFLI
Çalışma ve Sosyal Güvenlik  Bakanı Faruk Çelik, Vali Celalletin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ.Halil Mutlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlık Müsteşarı Erkan Ata, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez,  Emniyet Müdüür Mehmet Likoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan ve sayıda davetli katıldılar.




Şanlıurfa’da faaliyete giren Özel Medigap hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı NEcati Yazar bir teşekkür konuşması yaparak;" Hastanemiz 90 yatakla işe başladık. Şanlıurfa'da sağlık açısından önemli bir açığı kapatacağımıza inanıyoruz. Sayın Bakana ve diğer davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Özel Medigap hastanesinin açılışında konuşan  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk  Çelik: "Sağlık her şeyin başı , bunun farkınd olan Hükümetimiz 2002 yılından sonra  Sağlıkta dönüşümü projesini hayata geçirdik, Vatandaşımızın çok sıkıntılarını çektiği, Memur, işçi, Bağkurlu ayrımını ortadan kaldırdık, artık yeni dönemde herkes sigortalı oldu. Vatandaşımız arzuladığı Hastaneye gidiyor, daha fazla sağlıktan pay almasını arzuluyoruz. Vatandaşımıza eşit muamele yaptık" dedi.


Bakan Çelik, kendi Bakanlığı döneminde  sağlığa ayrılan bütçenin % 300 arttığınıda sözlerine ekledi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.