banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi

Bakan Çelik Özel Edessa hastanesinin açılışını yaptı FOTOĞRAFLI
Çalışma ve Sosyal Güvenlik  Bakanı Faruk Çelik, Vali Celalletin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ.Halil Mutlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlık Müsteşarı Erkan Ata, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Emniyet Müdüür Mehmet Likoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan ve sayıda davetli katıldılar.

Şanlıurfa’da faaliyete giren Özel Edessa hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Kılıç bir teşekkür konuşması yaparak;" Hastanemiz 63 yatakla işe başladı. Daha önce Edessa Tıp Merkezi olarak hizmet veriyorduk. Sağlık çok geniş hizmetin yapıldığı birsektör. Özel sektör ve Devletin işbirliği ile yapılması gerektiğine inanıyoruz. Sayın Bakana ve diğer davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.



Özel Edessa hastanesinin açılışında konuşan  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk  Çelik: "Eski Türkiye'de sağlıktan faydalanmak için 60 gün prim yatırılması gerekiyordu. eş için ise 120 gün, Bağ-Kurlular için ise 240 gün prim yatırarark sağlıktan faydalanıyorlardı. Biz yeni Türkiye'de hepsini 30 güne düşürerek vatandaşı eşit yaptık. Eski Türkiye'de istatistik olarak her bir vatandaş yılda 2 kez hastaneye gidebilrken, Yeni Türkiye'de her bir vatandaş yılda 8 kez hastaneden faydalanabiliyor" dedi.


Bakan Çelik, hastanelerde yapılan her hizmetin beledi kendi bakanlığının bütçesinden çıktığını sözlerine ekledi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.