banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Bakan Çelik Baran's Tıp Merkezini Açtı

Devlet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, Şanlıurfa’da seçim çalışmalarına devam ederken, AK Parti Aday adayı Dr. M. Cengiz Karakucak’ın Süleymaniye mahallesinde seçim bürosunu açtı ve bitişiğinde Dr. M. Cengiz Karakucak’a ait Özel Baran’s Tıp Merkezinin açılışını yaptı.

 

Bakan Çelik, Dr. Karakucak, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit’le birlikte kesmiş olduğu kurdele ile hizmete açıldı…

 

Seçim bürosu ve Tıp Merkezi açılışına Bakan Çelik’in yanı sıra AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, yardımcıları İsa Kızıldemir, Metin Çadırcı, Mehmet Eriten,  ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Sağlık Müdür yardımcısı Sait Koyuncu, Eski İl Başkanı Cuma Ağaç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Süleymaniye semtinde hizmete giren Özel Baran’s Tıp Merkezi açılışında bir konuşma yapan Devlet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik; “Böyle sağlık alanında önemli ve güzide Tıp Merkezini bu semte k0azandıran başta doktor arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, zira biliyorsunuz Ak Parti Hükümeti gerçekten sağlık alanında devrim denilecek işler yaptı… Bugün burada bu özel tıp merkezinin açılışında bulunmaktan son derece mutlu oldum, başta Süleymaniye semtinde yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere tüm Şanlıurfalılara hayırlı olsun” Dedi

 

7 gün 24 saat anlayışıyla sürekli vatandaşların hizmetinde olacaklarını ve uzman doktor kadrosu ile hastalara müdahale edileceğini ifade eden Özel Baran’s Tıp Merkezi Koordinatörü Dr. M. Cengiz Karakucak önümüzdeki dönemlerde birçok farklı dalda uzmanlaşmış doktorları da kadrolarına katarak vatandaşlarımıza daha güzel bir şekilde hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi.

 

Karakucak açıklamasına şöyle devam etti: “Özel Baran’s Tıp Merkezimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyorum, zira insan odaklı bir hizmet olan sağlık alanında böyle önemli bir merkezi açtığımız için son derece mutluyum bu tıp merkezimizin bölge insanımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.