banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Asger Sorensen Angelo Preciado

Bahçelievler Sağlık ocağında neler oluyor?
Belediyenin ihalesi gereği Topçu Meydanı Projesi kapsamında yıkılacak yıkılmayacak tartışmaları neticesinde Vali Celalettin Güvenç’in talimatı ile yıkılmayacak kararına varıldı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik ile Bahçelievler Aile Sağlığı Merkezi’nin çalışanları yaptıkları görüşmede Sağlık ocağında hizmetin aynı mekanda süreceği ifade edilmişti. 
Ancak Şanlıurfa Belediyesi sağlık ocağı olarak değil, ilk etapta Zabıta merkezi olarak hizmet vereceği tarihi binada daha sonra ise Cafe veya çay bahçesine dönüştürme endişesi ile Bahçelievler halkı tetirdin. 
Bilindiği gibi 30 bin kişiye sağlık hizmeti sunan merkezde, 1997’den beri hastalar tedavi ediliyor. Koruma altına alınarak sit alanı olarak belirlenen tarihi bina Topçu Meydanı Projesi kapsamında restore edilecek.
Topçu Meydanı projesi kapsamında ilgili müteahhit tarafından yaklaşık 2 haftadır şantiye elemanlarının lavabo konteynırlarının sağlık merkezi girişine kuruldu.
Konuyla ilgili olarak Bahçelievler Mahallesinde bulunan 6 Muhtardan herhangi bir girişimin olmaması vatandaşı daha da endişelendiriyor. 
Vatandaşlar; Bu şehrin mülki amiri Vali mi Belediye Başkanı mı diye soruyorlar?
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.