banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Avrupa Yetim-Der dayanışma gecesi düzenleyecek

Dünya’nın dört bir yanında yaşayan yetim ve mağdurlara yönelik insani yardım faaliyetlerinde bulunan Avrupa Yetim-Der, Avrupa genelinde yaşayan hayırseverlere hitap edecek Yetimlerle Dayanışma Gecesi programını 26 Aralık’ta gerçekleştirecek.

Öncelikle kimsesiz, yetim, öksüz çocuklar olmak üzere her türlü ihtiyaç sahiplerinin yaşamsal temel ihtiyaçlarını barınma, yemek, sağlık, eğitim, vb. sağlayabilecek nitelikteki bütün hususlarda ayni, nakdi ve her türlü maddi ve manevi yardımlarda bulunma gayreti içerisinde olan Avrupa Yetim-Der, Almanya’nın Wiesbaden şehri yakınlarında Yetimlerle Dayanışma Gecesi programı düzenleyecek.

Türkiye’den ilahi ses sanatçıları ve eğitimci yazarların konuk olacağı Yetimlerle Dayanışma Gecesinde, elde edilecek tüm gelirlerin kimsesiz, yetim ve yardıma muhtaçlar yararına kullanılacağı öğrenildi.

“Avrupa’da yaşayan tüm hayırseverler davetli”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Avrupa Yetim-Der Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş, “Avrupa Yetim-Der olarak 26 Aralık 2015 Cumartesi günü Almanya Wiesbaden yakınlarında düzenleyeceğimiz Yetimlerle Dayanışma Programına Avrupa’daki tüm hayırseverleri ailece davet ediyoruz.” dedi.

Ateş, Yetimlerle Dayanışma programına Rehber TV program yapımcılarından sayın Özkan Yaman, Özlem Ajans sanatçıları, Dünya Kur’an-ı Kerim okuma birincisi Hassan Sadıki’nin katılacağını programda ayrıca tiyatro gösteriminin olacağının belirtti.

Ateş, şöyle konuştu: “Bu programdan elde edilecek gelirler ile başta Avrupa’ya sığınan mültecilere, Asya, Filistin Türkiye ve Afrika’da mağdur durumda olan yetimlere yardımlar yapılacak. Yetimlerle dayanışma etkinliğine katılacak olan hayırseverlere hem maddi hem manevi bir program sunmayı hedefliyoruz. Avrupa’da yaşayan hayırseverlerin bu programa desteklerini bekliyoruz. Katkıda bulunacak olan herkese şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Adres ve iletişim

26 Aralık Cumartesi akşamı saat 19:00’da başlayacak Yetimlerle Dayanışma Gecesi için bilet fiyatlarının 5 Euro olarak ücretlendirildiğini hatırlatan Ateş, ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin 0049 157 739 758 18 numaralı telefona ulaşabileceklerini belirtti. Ateş, etkinliğin yapılacağı yerle ilgili adres bilgilerini; Messecenter Rhein-Mein Ardek Düğün Salonu,  Robert-Bosch-Straße 5-7, 56179 Hofheim-Wallau  (Almanya) olarak açıkladı. (Hamza Korkut- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.