banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Araştırma Hastanesi İlklere İmza Atıyor



Yalnızca büyük merkezlerde yapılabilecek özellikli operasyonlardan biri daha Kalp Damar Cerrahisi Uzmanları Op. Dr. Deniz Demir ve Op. Dr. Mustafa Abanoz tarafından başarı ile gerçekleştirildi. 56 yaşındaki Hastanın kalbindeki 3 kapağa aynı anda müdahale edilerek kalbin sol kulakçığından yaklaşık 10 cm’lik kitle çıkarılması işlemi 4 saat süren başarılı bir operasyonla gerçekleştirilip hasta sağlığına kavuşturulmuştur.
Kardiyoloji Polikliniğinde Nefes darlığı ve çarpıntı şikâyetleri ile Uz. Dr. Mustafa Kaplangöray tarafından muayene edilip kalp içindeki 2 kapakçıkta ileri derecede yetmezlik ve 1 kapakçıkta ileri derecede darlık ve kalp boşluklarından sol kulakçık içinde yaklaşık 10 cm’lik kitle tespit edilmiş olup, kalp damar cerrahisi uzmanları ile irtibata geçilerek hastanın ameliyatı için gerekli işlemler başlatılmıştır.
Op. Dr. Deniz Demir: ‘Hastanemizde açık kalp ameliyatları yoğun bir şekilde yapılmakta olup Kalp kapakçık değişim ameliyatı artık günümüz dünyasında rutin bir ameliyat haline gelmiştir. Ancak bu tür hastalarda olduğu gibi 3 kapağa aynı anda müdahale yapılması ve bununda ötesinde kalbin sol kulakçığından yaklaşık 10 cm’lik kitle çıkarılması işlemi çok nadir olarak görülmektedir. ’dedi.
‘‘KALBİNİZİ BİZE EMANET EDİN’’
Konu ile ilgili Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Abdülkadir YETİŞGİN yaptığı açıklamada; Hastanemizin Kalp Damar Cerrahisi Kliniği deneyimli hekim kadrosu ve tam donanımlı ameliyathanelerimiz ile birçok merkezden daha aktif olarak açık kalp ameliyatlarını başarılı bir şekilde gerçekleştirmektedir. Bölge halkının bu tür ameliyatlar için il dışı merkezlere gitmelerine gerek yok ‘’Kalbinizi Bize Emanet Edin’ ’dedi.
Hasta ve yakınları hastane yönetimine sağlığına kavuşması aşamasında emeği geçen herkese minnettar olduğunu belirterek tüm çalışanlara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.