banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Anneler dikkat! İki çocuk aspirinden zehirlendi
Şanlıurfa'da 4  yaşındaki bir çocuk aspirin ilacını içerken zehirlendi

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Bozova İlçesi Yaslıca  beldesinde sabah saat 10:00 sıralarında annesinin bir anlık dikkatsizliği sonucu 4 yaşındaki  S.G. adındaki bir çocuk evlerinin oturma odasındaki çekmeceden bulduğu 8 adet aspirin ilacını içerek zehirlendi. Annesi tarafından Bozova Devlet Hastanesi'nin acil  servisine kaldırılan 4 yaşındaki S.G.'nin Hastanedeki tedavisinden sonra hayati tehlikesinin olmadığını ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Cumhuriyet Savcılığı Tarafından ifadesi alınan 4 yaşındaki S.G'nin annesi 25 yaşındaki N.G serbest bırakıldı.

 Bir diğer olay ise Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde meydana geldi.

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde 3 yaşındaki bir çocuk çok fazla şurup içtiği için zehirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde saat 20:00 sıralarında gürkuyu köyünde 3 yaşındaki R.E adındaki küçük çocuk 47 yaşındaki F.E adındaki annesi tarafından öksürük şurubu verildi. Verilen öksürük şurubundan fazla içmesi nedeniyle 3 yaşındaki çocuk bir anlık fenalık geçirdi ve annesi tarafından Halfeti Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada tedaviye alınan çocuğun Öksürük şurubunun çok fazla içmesi nedeniyle zehirlendiği bildirildi. Acil servis doktırunun müdahalesinden sonra sağlık durumunun iyi olması nedeniyle 3 yaşındaki R.E hastaneden taburcu oldu.

İlçe Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadesi alınan 3 yaşındaki R.E'nın annesi 47 yaşındaki F.E. serbest bırakıldı.
GAPHA


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.