banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak

Ambulans yaralıyı 2,5 saat bekletti

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, motosiklet kazası sonucu hastaneye kaldırılan bir çocuk için 2.5 saat ambulans beklendiği iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre, Ceylanpınar ilçesi Aydınlık Mahallesi'nde Cuma Kaya (18) yönetimindeki, plakası belirlenemeyen motosiklet, yol kenarında oyun oynayan 4 yaşındaki Fatih Terim'e çarptı. Yaralı çocuk yakınları tarafından Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tetkikler neticesinde, kafasından darbe alan çocuğun bilincinin kapalı ve durumunun ağır olduğu anlaşıldı. Hastanedeki mevcut tam donanımlı ambulansların ilçe dışında olduğu için 112'den ambulans istendi.
Ambulansın yaklaşık 2.5 saat sonra Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne gelmesi, hasta yakınlarının tepkisine yol açtı. Ağır yaralanan küçük çocuk için Viranşehir ilçesinden ambulansın istendi. Ambulansın gelmesiyle yaralı çocuk, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Bu arada hastane yetkilileri ise, olayın kendilerinden kaynaklanmadığını Ceylanpınar'da 112 ambulansın şu an 1 tane faal olduğu için, mevcut ambulansın Şanlıurfa'ya hasta götürdüğünden başka tam donanımlı ambulans olmadığını belirterek, ambulans beklemek zorunda kaldıklarını söyledi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.