banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

AK TEŞKİLATLAR BEYAZ MELEKLERİ UNUTMADILAR

 Hemşirelerle bir araya gelen AK teşkilat Hemşirelere karanfil dağıttılar. Hemşirelerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen AK teşkilat sorunlarında çözüm noktasına gittiler. AK Parti Kadın kolları Başkanı Aysel Göncü 12 Mayıs Hemşireler günü için şunları söyledi.  12 Mayıs Dünya hemşireler günü, bu vesile ile bizde hastanemizdeki vefakar ve cefakar hemşirelerimizi tebrike etmek için arkadaşlarımızla, kadın kolları olarak geldik. Dünyaya geldiğimiz, aldığımız, ilk nefesten giderken verdiğimiz son nefese kadar her zaman yanımızda olan, güçleri ile gücümüze güç katan, bazen hayat kurtaran sevgili beyaz melekler hemşire kardeşlerimizi tebrik ediyorum.  Ve Emekli olduktan sonra bizi kırmayarak, bizimle çalışmaya gelen sevgili emekli hemşiremiz çiçek ablamızın da bu gününü kutluyoruz. Bizi kırmadığı için ona teşekkür ediyoruz. Destekleri ile gücümüze güç kattı tecrübelerinde faydalandık dedi.

Daha sonra AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk konuşmasında şunlara deyindi.  12 Mayıs Dünya Hemşireler gününü kutlamak için bugün hastanelerimizi dolaştık. AK Gençlik ve AK Kadınlar olarak hemşire kardeşlerimizin yanına gittik. Karanfil takdim ettik, sohbet ettik, dertlerini dinledik, sıkıntılarını dile getirdiler. Onlara yardımcı olabilmek için elimizden geleni yapacağımıza söz verdik. AK Parti olarak bugüne kadar hep sağlık çalışanlarının yanında olduk, bugünden sonrada devamlı yanlarında olacağımıza söz verdik.  Bu minvalde sağlık çalışanlarının ve hemşire kardeşlerimizin Dünya hemşireler günlerini kutluyorum de

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.