banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray Ömer Uzun

Aile Hekimliği İlk Yerleştirme Yapıldı

13 Aralık 2010 tarihinden Aile Hekimliği Uygulamasına geçecek olan İlimizde görev yapacak aile hekimlerinin kura çekilişi yapıldı. Kura çekiminde doktorların görev yapacağı yerler belirlendi.

     Aile hekimliğine geçiş kapsamında aile hekimliği birinci yerleştirme tercih işlemleri büyük bir katılım ve heyecanla gerçekleşti.

      İlimizde 13 Aralık 2010’da aile hekimliği uygulaması başlayacağından, aile hekimliği kapsamında belirlenen aile hekimliği pozisyonları için adaylar arasında tercih işlemleri yapıldı. Şanlıurfa Belediyesi Mozaik Alışveriş Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen program büyük heyecana sahne oldu. Aile hekimliği 1. yerleştirme tercih işlemleri programına Şanlıurfa Valisi Nuri OKUTAN, Sağlık Bakanlığı İletişim Koordinatörü Osman GÜZELGÖZ, İl Vali Yardımcımız Ali YILMAZ, İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hasan DEMİR, AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, Sağlık Müdürlüğümüz aile hekimliği görevlileri, aile hekimi adayları ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İl Sağlık Müdür Yardımcımız Dr. Osman CERRAH’ın yönettiği atama programında, İl Vali Yardımcımız Ali YILMAZ Atama Komisyonu Başkanı, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hasan DEMİR, İl Sağlık Müdür Yardımcımız Dr. Mahmut ÇELİKKOL, İl Sağlık Müdür Yardımcımız Dr.Osman CERRAH, Personel Şube Müdürü Mustafa DAĞ, Aile ve Toplum Sağlığı Şube Müdürü Cema ELÇİ Atama Komisyonu üyeleri olarak görev aldılar.

      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Şanlıurfa İl Valisi Nuri OKUTAN’ın açılış konuşması ile devam etti. Ardından aile hekimi adaylarına kısa bir bilgi veren İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hasan DEMİR aile hekimi adaylarına başarı dileklerinde bulundu. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hasan DEMİR, aile hekimi adaylarına tercih işlemleri ile ilgili teknik bilgiler verdikten sonra tercih işlemleri başladı.

Şanlıurfa Valisi Nuri OKUTAN’ın konuşmasından sonra aile hekimliği yerleştirme programına katılan hekimlerimizin yerleştirme işlemlerini başlattı. Aile hekimliğine geçen doktorları tek tek tebrik etti. Daha sonra tercih işlemi kaldığı yerden devam etti.

      Komisyon Başkanı İl Vali Yardımcımız Ali YILMAZ ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hasan DEMİR emeği geçen herkese teşekkür edip, adaylara başarı dileklerinde bulunduktan sonra aile hekimliği 1. yerleştirme tercih işlemi sona erdi.

       İlimizde açılan 454 aile hekimi pozisyonu için 405 pozisyona aile hekimliği yerleştirmesi yapıldı.  Boş kalan 49 aile hekimliği pozisyonu için önümüzdeki günlerde yeni bir yerleştirme programı yapılacağı bildirildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.