banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Ağrı Valisi organlarını bağışladı

Ağrı Devlet Hastanesi, Organ Bağışı Haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Caddesi'nde kurduğu statla organ bağışı konusunda bilgilendirme çalışması başlattı ve organlarını bağışlamak isteyen vatandaşların bu konuda başvurularını kabul etti.

Standı ziyaret eden Ağrı Valisi Musa Işın ve İl Sağlık Müdürü Fikriye Tekin, İl Müftüsü İbrahim Gemici ve Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Durak, organ bağışı formu doldurdu.

Organ bağışında bulunarak insanlığa hizmet edilebileceğini ifade eden Vali Işın, organ bağışı konusunda yapılan çalışmalarla artık toplumda bu konunun sakıncalı olup olmadığı yönünde bir soru işaretinin kalmadığını dile getirdi.

Vali Işın, daha sonra şöyle konuştu: "Bütün vatandaşlarımıza her şeyden önce sağlık ve sıhhat diliyorum. Gerektiğinde başka insanların hayata tutunması için de bizim insanlarımız her türlü fedakârlığı yapar. Bu konuda da ciddi bir bilinç oluşmuştur, artık 'organ bağışı yapılır mı, yapılmaz mı' sorusu hemen hemen Türkiye'de son bulmuştur. İnsanlarımız artık rahat bir şekilde organlarını bağışlamaktadır. Bu nedenle ben de bu standımızı ziyaret ederek, vatandaşlarımız ile organlarımızı bağışladım." (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.