banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Ağrı sağlık personeli eksiği gideriliyor

Ağrı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Demir, 66. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası sonucu Ağrı'ya personel ataması yapıldığı ve personel eksikliğinin ciddi manada azaltıldığını ifade etti.

Demir, "66. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası sonucunda Ağrı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı sağlık tesislerine toplamda 24 uzman ve 6 pratisyen hekim kadrosu açılmıştır. Bu kadrolardaki doktorların ataması ocak ayı içinde yapılacaktır. Özellikle Ağrı Valimiz Musa Işın'ın da girişimleriyle uzman hekim sayısı arttırılmış olup, Ağrı Devlet Hastanesinde en çok ihtiyaç duyulan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı için 5 kadro açılmıştır. Bütün gayretlerimiz halkımızın sağlık hizmetini daha hızlı ve kolay alabilmesini sağlamaktır. Bunun için üstümüze düşeni yapmaya ve bütün sıkıntılara çözüm bulmaya çalışıyoruz." dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.