banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli ile anlaştı Sulama Birlikleri Kasımpaşa

Adana'da öğrenci ve akademisyenler kan bağışında bulundu

Her yıl geleneksel olarak Kızılay tarafından Çukurova Üniversitesi yerleşkesine kurulan stantlarda gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına bu yıl da devam edildi.

Çukurova Üniversitesi ve Kızılay’ın ortak çalışmasıyla, akademisyenlerin ve öğrencilerin kan bağışında bulunması amaçlanan kampanya kapsamında, kan bağışında bulunan bağışçılar adına bir de fidan dikildi.

Sabah saatlerinde Kızılay standını ziyaret eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ile görüştü. Stantlarda kayıtlarını yaptıran öğrenci ve akademisyenler de Kızılay TIR’ına geçerek kan bağışında bulundular.

“Sosyal Sorumluluk Projelerini Önemsiyoruz”

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, kan bağışı kampanyasının Çukurova Üniversitesi’nin sosyal sorumluluk çalışmalarından biri olduğuna vurgu yaparak, “Kızılay ile birlikte düzenlediğimiz geleneksel kan bağışı kampanyasıyla hem topluma katkı sunmak hem de öğrencilerimizin dikkatini bu konuya çekmek istedik.” dedi.

Kızılay Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise, Kızılay Kan Uzmanlarının 10 gün boyunca kanın insan hayatı açısından önemi ve kan verme bilincinin gelişmesi için derslere girerek öğrencilere eğitim verdiklerini söyledi. Bir hafta boyunca Kızılay TIR’ının Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi önünde olacağını bildiren Saygılı, öğrenci ve akademisyenlere kan bağışında bulunmaları konusunda çağrı yaptı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.