banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

50 Çocuk Sünnet Ettirildi

V. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında bu yıl da çocuklar sünnet ettirildi.
  Hz. İbrahim Peygamber ile başladığı kabul edilen sünnet geleneğinin sürdürülmesi amacıyla gerçekleştirilen ve 50 çocuğun sünnet ettirildiği etkinliğin sponsorluğunu Kimse Yok Mu Derneği, OSM Ortadoğu Hastanesi ve Toru Toys üstlendi.

Geleneksel hale getirilen ve bugüne kadar yüzlerce çocuğun sünnet ettirildiği etkinlik kapsamında, bu yıl da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından maddi durumu iyi olmadığı tespit edilen 50 çocuğun “Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları” kapsamında gerçekleştirildi.

Sünnet Şölenine katılan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti, sünnet olan çocukları ziyaret ederek onlara oyuncak dağıttı.

Bazı aileler de maddi durumlarının iyi olmadığı için şimdiye kadar sünnet ettiremedikleri çocuklarını, etkinlik vesilesiyle sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Bu arada OSM Ortadoğu Hastanesinde sünnet edilen çocukların sünnet işlemleri, bütün cerrahi ve medikal tedbirler alınarak, en son tekniklerle gerçekleştirildi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.