banner2

 

Tarih boyunca Kürtler din, gelenek, görenek ve namuslarına bağlı bir topluluk olarak yaşamlarını sürdürdü. Onlar iki şeye çok önem verir; Dinine ve Vatanına...

Şunu çok iyi biliyorlardı ki; Vatanı giderse namus ve dini de tehlikeye gireceğini biliyor ve bunun için iki değere sıkı sıkıya bağlı kalmışlardır. Bunu gören Siyonistler ve haçlılar, diğer bir deyimle "Üst akıl" Müslüman Kürtleri önce dinden sonra da gelenek ve göreneklerinden uzaklaştırmak için yüz yıl sürecek bir palan yaptı ve uygulamaya koydu.

Kürtlerin yoğun olarak yaşadığı bölgelere kafatasçı Faşistler ağababalarından aldıkları emir ile bölge insanına her türlü hakaret ve zulmü reva gördüler. Onlara ikinci sınıf vatandaş muamelesi yaparak Türk milliyetçiliğini körüklediler. Her tarafa " Ne Mutlu Türküm Diyene " yazarak Müslüman Kürtleri "IRK" üzerinden vurmaya, onları tahrik etmeye baş kaldırmaya zorladılar.

İki jandarma bir köyü toplayabiliyor akla hayale gelmeyecek hakaret ve işkenceler yapıyor halkı kin ve nefrete sürükleyecek her türlü provokasyon yapabiliyordu. Plan tutmuştu ve bunların hakkını savunacak Irk üzerinden bölücülük yapacak bir oluşuma ihtiyaç vardı ve bunu da düşündüler...

PKK ( Kürdistan İşçi Partisi ) ni kurdular isme dikkat edin lütfen!

Sözde Kürtlerin Hak ve hukukunu savunan çok bağlı oldukları devlete karşı onları koruma ve kollama görevi üstlenen adeta Kürtlerin kurtarıcısı olduğunu savunan bu bölücü ve din düşmanı örgüt kısa sürede bölge halkı üzerinde etkili olmaya başladı.

Asker ve polise saldırarak intikam alan (!) bu örgüt binlerce asker ve polisi şehit etti. Sosyalist bir çizgide hareket eden PKK, Müslüman Kürtlerden yüz bulmadı ve destek alamadı.
Bu defa kadın çocuk demeden sivil insanları katletmeye başladı. Yaklaşık 40 bin insanın ölümüne binlercesinin de sakat kalmasına sebep oldu.

Ve bir yiğit çıktı Anadolu'dan Recep Tayyip ERDOĞAN geçmişte devlet adına yapılan yanlışları bir bir sıraladı. Bölge halkı ile birlik ve kardeşlik üzerinden bir siyaset güderek bölge halkının sevgisini ve güvenini kısa sürede kazandı. Bunu gören üst akıl Bölücü örgütü ve onun uzantısı olan siyasi partiyi devreye sokarak hendek siyaseti ile bölge halkını canından bezdirdi.

Onun içindir ki biz Müslüman Kürtler sayın devlet Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ı canımızdan aziz bilir ve onun şahsında devletimize asla ihanet etmedik ve etmeyiz. 2000'li yılların öncesini yaşamayanlar, o sıkıntıları görmeyenler, ERDOĞAN'ı anlayamaz!.. Menfaati için ruhunu ve vatanını satanlar ve onların peşinden gideler de onu anlayamazlar.

Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ının sayesinde ve gölgesinde makam ve mevki sahibi olanların ona ihanet etmesi de Asaletsizlikten başka bir şey değildir. Bilmezler ki o Anadolu yiğidi iki şeye yatırım yaptı. MİLLETE ve ÜMMETE evet bunlarda ona sahip çıktı ve çıkmaya devam edecek. Selam ve dua ile

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.