banner2

Son ve gerçek din olan Dinimiz İslama göre İki kıbleli mekânlar, biri daha önce ilk kıble olan Mescidi Aksadır. Ayetin inmesi ile ikincisi ve ilelebet olan mescidi haram. (Kâbe)Ümmetin şu an kıblesi Mescidi haramdan Mescidi Aksaya yolculuk, Rab ile kelamlaşma, vuslat yükseliş, İnancımıza göre ister ceseden, ister ruhen, ister Burak(Binekle) olsun Peygamberimizin miraca çıkışına inanır ve iman ederiz. İnanmamak küfrü gerektirir. Miraç bir mucizedir. Ümmet için Dinin direği olan Namazla dönüştür. Semavat katlarında Peygamberimizin geçmiş ümmetleri temaşa görme, Zinacıların, faizcilerin, zalimlerin, Putçuların, kula kul olanların, sarhoşların, Sahte ulema takımının, uğradıkları cezaları görerek, semavi kutsal yolcuktan görevlerle dönme yolculuğudur.

Miraçta Ümmete farz kılınan namaz Müslümanların manevi olarak yükseliş yolculuğudur. Ne yazık ki bugün Ümmetin iki mabedi (Mescidi Aksa ve Kâbe) Zalim ve Siyonistlerin işgali altındadır. İkisi de özgündür, yetimdir korumakla görevli Müslümanlardan yoksundur. Katil, sömürgeci. Zalim ABD Kudüs’ü Siyonist İsrail’in başkenti olarak ilan etti. Türkiye olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın Önderliğinde elimizden geleni yaptık. Diğer sözde Müslüman ülkelerden çıt çıkmadı ve bundan sonra da çıkacağa benzemiyor. Hatta tam tersi olmaya başladı. Başta Suudi Arabistan, BAE ve Mısır (SİSİ) ABD VE İsrail’e teslim olmuş onların arkalarını yalamaya başlamıştır. En kutsallarımız olan Mescidi AKSA VE son kıblegahımız olan Kâbe emin ellerde değil. Kutsal mabetlerimiz bir şekilde bu Batı ve İsrail kuklaların elinden kurtarılmalıdır. Aksi halde gelecek yıllarda Müslümanların O beldeleri ziyaret etmeleri bile engellenebilir. Bu durumun oluşmaması için tüm İslam ülkelerin birleşmesi gerek diyeceğim ama Arabistan ve avenelerine güvenilmediği için Müslümanların yekvücut olması imkânsız görünüyor…   

“Ancak Allah hidayet edip tüm Müslümanlara feraset verirse o başka”. Konumuza dönersek, okunan Kur’an ne diyor, sünnet ne diyor kimse anlamıyor, sanki anlamak istemiyoruz. Bu konuda sorumluluk alan kişi, kişiler ve kurumlar da anlatmıyorlar. Cihat ruhundan hepimiz yoksunuz. Şirk düzenlerinin koruyucuları olan yalancı demokrasi havarileri Siyonist yandaşı, maşası bazı liderlere iman etsin. Hâkimiyeti İslam’ın fedaisi olmayan bu allame sınıfı Ahrette çetin azapla azaplanırlar. İşgal altında bulunan ümmetin Bu iki mabedi eğer bugün işgal altında ise İslam ülkeleri başında ki Siyonizm’e iman eden bazı liderlerin sorumluluğu çok büyüktür. Ondandır ki tüm İslam ülkelerindeki kan gözyaşının sebebi tüm liderleri Sisi’ye benzetmek Türkiye de dâhil. İnşallah başaramazlar. Miraçta Namaz dedik, Namaz dinin direğidir. Kalplerin fatihidir, Rab’den başka ilahlar edinmemektir.

Tüm şirk düzenlerini ret etmektir. Maddi manevi temizliktir. Günde beş vakit Allah’a söz vermedir. Ahiret’te bir gurup insan çok şiddetli azap görecek, başka bir gurup onlara, sizi bu azaba sürükleyen şey nedir denildiğinde azap görenler biz dünyada iken Namaz kılanlardan değildik, fakirlere yardım etmezdik, Batıla batanlarla beraber batıla (İslam dışı fiil) batardık. Hesap gününü yalanlardık, da bize ölüm gelinceye kadar. (Müddessir suresi ayetler 42.47)  Vay o Namaz kılanların haline, Onlar kıldığı namazın farkında değil, onlar gösteriş yapıyorlar. Maun suresi 4-6 ayetleri. Sonuç Namaz insani tüm kötülüklerden alıkoymalıdır. Namaz insana İslami şuur veriyorsa namazdır.

Toplumda namazsızlık had safhada, hele gençlik namazdan çok uzak Namaz kılan hacca gidenleri örnek gösteriyor. Din bu ise bana lazım değil diyor. Bir taraftan namaz kılan, bir yandan da namaz kılmayanlar. Son zamanlarda kadınlar Camilere doldurulmak isteniyor neymiş erkek kadın eşitmiş. Fıkha göre kadının en güzel mekânı ibadetgâhı evidir. Hele şu fitne asrında kadının İslam dışı tuzaklara düşmemesi lazımdır. Camiye gelip namaz kılan kadınların çoğu kapalı açıklardır. Kadın önce örtünmesine dikkat etsin. Sömürülmekten, modadan arınsın. Namazda bilmemiz gereken şey Namazı bozan şeyler olduğu gibi, Tevhit inancını bozan şeyleri de bilmektir. Tevhit inancında,  Faiz, Zina, Kula Kul olma, Putçuluk, Fertlere hâkimiyetin verilmesi, Uyuşturucunun her çeşidi, Kan dökücü Yahudileri dost edinmek, Saltanat sürmek, keseleri, kasaları haramla doldurmak, çalmak çırpmak, kan dökmek, ezmek ezilmek yoktur. Bunların olmaması için İslam kardeşliğinde birleşmekle mümkün olur. Birleşmemek için yemin edercesine hayat süren heva âlimleri ne zaman başını kaldıracaklar.

Sanırım çok zor. Belki kendilerini tapınak haline getirenler bana kızarlar fakat gerçekleri yazmak manevi sorumluluk ve boynumuzun borcudur. Dünya menfaatleri sekteye uğrar. Tüm Camilerde Miraç kandili coşku ile kutlanacak nutuklar atılacak, tebrikler yağacak, mesajlar atılacak bunların hepsi güzel ama önemli olan, İslamı hayatımıza yansıtıp yaşamaktır Günümüzde çok az kişi bunu yapabiliyor. Çünkü öyle zor bir süreçten geçiyoruz ki günahlar dört bir yanımızı sarmış olması nedeniyle nefis, şehvet, kibir, bencillik, makam, mevki, para hırsı, kasa ve kese derdine düşmüşüz Allah bizi bu hallerden kurtarsın.  Dinin hâkimiyeti için çalışanlara selam olsun. Mübarek üç aylarda niyazımız Allah’ım Müslümanlara birlik beraberlik nasip eyle Dini Mübin’i İslam’ı sahte Müslümanlardan korusun inşallah… Selamla kalın selamette kalın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.