banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Yunus Emre İMKB Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarlarına Katılıyor


Kendisine güvenen, düşünen, düşündüğünü sorgulayan bireyler yetiştirmeyi misyon, mükemmelliği vizyon edinen,  girişimci uygulamalara ve sürekli  gelişime açık ilkeleri benimseyen Yunus Emre İMKB Ortaokulu yönetici, öğretmen,veli ve öğrencileriyle bir ilke daha imza atıyor.

TÜBİTAK Bilim Fuarı; gerçek hayattaki soru ve sorunlara çözüm bulunmasında bilimin ve bilimsel çalışmaların öneminin öğrenciler tarafından uygulayarak, yaşayarak öğrenilmesini sağlar ve araştırma tekniklerinin, bilimsel sunum becerilerinin tabana yayılarak genç bireylere kazandırılmasını hedefler.

Yunus EMRE İMKB Ortaokulu 30 Nisan 2013 Salı günü 150 öğrenci ve 62 projeyle okul bahçesinde bilim severlere kapılarını açıyor.

30 Nisan 2013 Salı günü sergilenecek  çalışmalar:
Matematik: 6
Fen ve Teknoloji:25
Beden Eğitimi:9
Türkçe:5
İngilizce:4
Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi:4
Teknoloji ve Tasarım:6
Sosyal Bilgiler:3

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.