banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Vildan Atasever, TRT'de devlet memuru oldu!

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen Atasever, TRT 1'de sevenlerine yüzünü gösterdi.

 

Vildan Atasever, uzun zamandır ortalıklarda yoktu. En son atvde yayınlanan Samanyolu dizisinde gördük onu. Dizi boyunca zaman zaman acımasızca eleştirildi. Bu süreçte sessiz kalmayı tercih etti. Dizi final yaptıktan sonra yine sessizliğe gömüldü. Bu arada, 10 yıl önce verdiği çıplak pozlarını internetten sildirmek için hukuki işlem başlattı.

 

Atasever ekrana yeniden döndü. TRT 1?de yayınlanan Başrolde Aşk isimli dizide Öykü karakterini canlandıran olan projeyi neden kabul ettiğini şöyle anlattı:

 

"Çok uzak kaldığımı düşündüm. Sonra bu proje geldi. Oyuncu kadrosunun isimlerini duydum, Bülent Kayabaş, Nevra Serezli, Dolunay Soysert... İsimler beni çok etkiledi. Senaryoyu okudum, çok eğlendim. Karakterim de çok dolu ve anlamlı geldi. Şartları da çok uygundu, haftada iki gün çalışıyoruz. TRT 1?de, devlet memuruyum (gülüyor). 60 dakika. Ben tiyatro ve sinema filmi yapmak istiyorum, bu diziyle aynı

zamanda yürütebilirim, iyi bir proje geldiğinde kafa patlatabileceğim bir vaktim de olacak. Bir anlamda egzersiz benim için."

Televizyon gazetesi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.