banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Vali Güvenç’ten Öğrencilere Yurt Müjdesi

Harran üniversitesi Osmanbey Kampüsü Merkezi kafeteryada gerçekleştirilen serginin açılış kurdelesini Vali Celalettin Güvenç, Harran Üniversitesi Rektörü İ. Halil Mutlu ile birlikte kesti. Sergiyi gezen Vali Güvenç’e, fotoğrafları sergilenen kutsal emanetler hakkında Öğrenci Konseyi Başkanı Osman Kabasin bilgi verdi. Sergiyi dolaşan Vali Güvenç’e öğrenciler tarafından güllü lokum ve gül kolonyası ikram edildi. Merkezi Kafeteryada açık olacak olan sergiyi gezmeye gelenlere Peygamber Efendimizin hayatını anlatan kitaplar da hediye edildi.

Serginin ardından öğrencilerle birlikte öğrencilerin yemek salonunda tabledot’ta yemek yiyen Vali Güvenç, öğrencilerin sıkıntılarını dinledi. Öğrenci konseyi başkanı ve konsey üyeleriyle bir süre görüşen Vali Güvenç, yurt sorunu ile ilgili Yurt Kur Genel Müdürü Hasan Albayrak ile görüşerek bin kişilik yurt yapılması konusunda söz aldı.

Haziran ayında bin kişilik yurdun temelinin atılacağının müjdesini öğrencilere veren Vali Güvenç, üniversite gezisinin bereketli geçtiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.