banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Vali Güvenç, Öğretmenler Günü Etkinliğine Katıldı


Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve eşi Turan Güvenç, İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, GAP Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Murat Süngü ve derneğin üyeleri ile vatandaşlar katıldı.



GAP  Eğitim Gönüllüleri  Derneği Başkanı Murat Süngü, SODES projesi kapsamında hazırlanan  gecenin Van depremi gölgesinde yapmanın burukluğunu yaşadıklarını söyledi.



Programda Fatih Kısaparmak türkülerini seslendirirken Vali Celalettin Güvenç de bir konuşma yaptı. Van’da hayatını kaybeden öğretmenleri rahmetle anarak konuşmasına başlayan Vali Güvenç, öğretmenler gününü kutladı.



Öğrencilerin geceye katılanlara çiçekler verdiği programın sonunda Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, eğitimcilere konser veren Fatih Kısaparmak’a bakır tepsi hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.