banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Vali Güvenç, İşadamlarıyla Bir Araya Geldi-VİDEO

ŞUGİAD’da gerçekleştirilen kahvaltıya Vali Celalettin Güvenç, TUSKON Başkan Yardımcısı ve GÜNSİAF Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Fincan, ŞUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öksüzoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ŞUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öksüzoğlu, Vali Celalettin Güvenç’in göreve geldiği günden bu yana işadamlarının yanında olduğunu ve herkese yardımcı olduğunu belirterek, “Bu çizgi ve ufuklar karşısında bizlere de daha çok çalışmak ve gayret etmek düşüyor. ŞUGİAD olarak da TUSKON olarak da elimizden geldiği kadar da bunun içersinde bulunmaya gayret ediyoruz. Tabi bunlar tek taraflı olmuyor. Çizgiyle hedefle oluyor. Bunun için özellikle Sayın Valimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından toplantı salonunda yer alan üyelerini tanıştıran Öksüzoğlu, üyelere ait işletmeler ve derneklerinin işleyişi konusunda bilgi verdi.

Vali Celalettin Güvenç, Türkiye ekonomisinin son yıllarda çok önemli bir ivme yakaladığını ifade ederek, işadamlarının geleceğin Türkiye’sine katkıda bulunması için daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi. İşletmelerin büyümesi için inovasyona açık olması gerektiğini belirten Vali Güvenç, küçük işletmelerin büyümesi için ortaklık kültürünün kentte gelişmesinin önemine değindi.

Toplantıda Vali Güvenç, Şanlıurfa’nın ekonomide yeni vizyonlara kavuştuğunu belirterek daimi olarak gelişime açık bir kent haline geldiğini vurguladı.

Daha sonra ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzoğlu, Vali Güvenç’e günün anısına cezve ve fincan takımı hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.