banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Vali Güvenç; Bozova'da selde kaybolan şahsı arıyoruz

Vali Güvenç’e ilçeye gidişi sırasında Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ve İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu eşlik ederken, Vali Güvenç’i İlçe Kaymakamı Recep Öztürk ile Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu karşıladı. Bozova Devlet Hastanesi'ne geçen Vali Güvenç, sele kapılıp hayatını kaybeden Meliha Aslan'ın (62) eşi Mehmet Aslan ile görüştü.

Aslan'a başsağlığı dileğinde bulunan Vali Güvenç burada bir açıklama yaparak, Bozova ilçesinde iki vatandaşın sel suyuna kapıldığını, bir tanesinin cenazesine ulaşıldığını diğerini ise arama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Arama kurtarma çalışmalarına yarın da devam edileceğini şu an itibarıyla risk altında olan ve mahsur kalan başka kimsenin bulunmadığını ifade eden Vali Celalettin Güvenç,  “Tahribat ve zararın tespitini arkadaşlarımız yapıyor. AFAD'tan gerekli yardımları istiyoruz. Maalesef iki gündür Şanlıurfa'nın her tarafında beklenmedik şekilde yağışlar oldu. Dün gece Akçakale ve Harran'da da benzer sıkıntılar yaşandı. Orada da bir araç sele kapıldı, bir vatandaşımızı kaybettik. Bütün vatandaşlarımızdan rica ediyorum özellikle kotu düşük olan yerleşim yerlerindeki vatandaşlarımızın teyakkuzda ve uyanık olması gerekiyor. Kısa sürede çok büyük yağış düşüyor ve sele sebep oluyor. Dikkatli olmakta fayda var diyorum. Bütün ekiplerimiz ayakta, itfaiyemiz, jandarmamız hep beraber ayaktayız. Geçmiş olsun diyorum vatandaşlarımıza, üzücü bir şey yaşadık” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.