banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Urfalıların damadı olan Tarkan: Evlilik bana yaradı

BALİKLİGOL.COM - Şanlıurfalı Pınar Dilek'le evlendikten sonra çıktığı "Tarkan Zamanı" Açıkhava konserlerinin üçüncüsüne eşi Pınar Dilek'de katıldı. Megastar konsere eşine ilan-ı aşk ederek başladı. peki, Tarkan kimdir? tarkan'nın eşi Pınar Dilek kimdir? detaylar haberimizde...

Açıkhava’daki ‘Tarkan Zamanı’ konserlerinin üçüncü gününe Megastar’ın kendisini dinlemeye gelen eşi Pınar Dilek’e yaptığı iltifatlar damga vurdu. “Evlilik bana yaradı” diyen sanatçı, 5 bin kişinin önünde eşine ilan-ı aşk etti

‘BUGÜN DAHA HEYECANLIYIM ’
Tarkan’ın Açıkhava konserlerinin üçüncüsüne, ilk iki gecede kendisini yalnız bırakan eşi Pınar Dilek damga vurdu. Dilek, görüntü vermemek için konser başladıktan sonra protokol bölümünde yerini aldı. Megastar konsere, eşinin gözlerinin içine bakarak “Bugün biraz daha heyecanlıyım. Evlilik bana yaradı. Çok mutluyum” diyerek başladı.

‘MUTLULUĞUM İKİYE KATLANDI ’
Kocasının iltifatları karşısında duygulanan ve ilk bölümde Türk sanat müziği şarkılarına oturduğu yerden eşlik eden Pınar Dilek, ikinci bölümde adeta coştu. Megayenge, hareketli şarkılara tempo tutarak ve dans ederek eşlik etti. Tarkan, “Seni burada görünce mutluluğum ikiye katlandı” diye söyledi.

Tarkan Kimdir? Tarkan'nın biografisi

Tarkan Tevetoğlu 17 ekim 1972 tarihinde Almanya‘da Frankfurt yakınlarında bulunan alzey kasabasında dünyaya gözlerini açmıştır . Altı çocuklu aslen Rizeli olan bir ailenin beşinci çocuğu olarak dünyaya gelen Tarkan bin dokuz yüz seksen altı yılına kadar Almanya’da ailesi ile birlikte yaşamaya devam etmiştir . Bin dokuz yüz seksen altı yılında ailesi ile birlikte Türkiye ye dönen Tarkan Tevetoğlu lise hayatında Karamürsel lisesine gitmiştir . Pop müziğe son derece ilgi duyan Tarkan Tevetoğlu kendini geliştirmek için işe ilk olarak pop müziğinden çok daha fazla zir olan Türk sanat müziği eğitimi alarak müzik eğitimlerine bir başlangıç yapmış bulunmaktadır . Tarkan Tevetoğlu Karamürsel musiki cemiyetinde almış olduğu müzik eğitimleri Tarkan’ın kendini müziğe adama konusunda atmış olduğu en büyük adımlardan biri konumundadır .

Tarkan hayatı kısaca
İlk albümünün çıkmış olmasından dolayı ertelenmiş olan üniversite eğitimini Tarkan Tevetoğlu bin dokuz yüz doksan dört yılında New York’ta bulunan New York City Üniversitesi of New York’a bağlı olan baruch Koleji’nde yabancı dil ( ingilizce ) olan iki yıllık bir eğitim sürecine tabi olan bir üniversite eğitimi tamamladı . Tarkan Tevetoğlu bu iki yıllık üniversite eğitimi aldığı süre zarfında da Türkiye ‘ den ayrılarak yaşamına Amerika’da devam etmiştir . bu eğitim sürecini tamamlayıp üniversite mezunu olmaya hak kazanan Tarkan Tevetoğlu iki yıl sürenin sonunda Türkiye ‘ ye geri dönmüştür .

Tarkan'ın evlendiği kız, Dilek Pınar kimdir, nereli kaç yaşında
PINAR DİLEK KİMDİR?

Doğum tarihi: 1986
Doğum yeri: Almanya (Duisburg)
Boyu: 1.57

Megastar Tarkan’ın büyük bir aşkla evliliğe yelken açtığı sevgilisi Pınar Dilek Almanya Duisburg doğumlu. 30 yaşındaki Dilek’in annesi Elazığ’lı, babası ise Şanlıurfa’lı.

Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, beş yıl önce Tarkan’ın Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlık ile başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüştü.

SERKAN ÖZTÜRK/HABERTÜRK

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.