banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Urfa'da İnşaat işleri duracak
Ramazan Ayında oruç tutmaya hazırlanan inşaat işçileri adeta inzivaya çekilmeye hazırlanıyor.
Ekonomisi tarım ve inşaata dayalı olan Şanlıurfa'da hava sıcaklığının 48 derece ölçüldüğü bir zamanda Ramazan Ayının gelmesi ile inşaat sektörünü olumsuz bir şekilde etkileyecek.
Bu sıcak Havalarda gölgede bile sıcaklığın 45 derece olduğu bir ortamda oruçlu bir şekilde sabahtan akşama kadar güneşin altında çalışmak zorlukları geç yaşam tehlikesi arzzettiğini söyleyen Şanlıurfa yapsatçılar derneği (
ŞUY-SAD) Başkanı Ali Kılıç; biz işlerimizi yaptık. Ramazan orucunun  dünya işlerine engel olmaz. Bu oruç hem dünyaca faydalı hemde ahirete faydalı. hem vucüt hem beyin dinleniyor" dedi.
İnşaat işlerinin aksamadığını söyleyen Kılıç; "biz bu sıcaklarda oruçlu insanların çalışamayacağını göz önüne alarak yaklaşık 3 aydır çalışmalarımızı hızlandırarak Ramazan'a hazırlandı. Bu kutlu ayda işçilerimiz hem dinlensinler. hem de oruçlarını tutsunlar. bu daha faydalı olur" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.