banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

URFA’DA ÇOCUK KÜTÜPHANESİ AÇILIYOR

 

Okuma alışkanlığının artırılmasının yanı sıra eğitim görmekte olan öğrencilerin sınavlara daha nezih ortamlarda hazırlanmasını sağlamak amacıyla Turgut Özal Parkında modern kütüphane yapan Büyükşehir Belediyesi, yapmış olduğu çalışmayla mahalle sakinlerinin takdirini topladı.

Dünya klasiklerinden Türk edebiyatı klasiklerine, güncel yazarların eserlerinden çocuk kitaplarına ulaşma imkanı sunan modern kütüphanede, öğrencilerin sanal ortamda araştırma yapmalarına olanak sağlayacak bilgisayarlar da bulunuyor

Çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden öğrenciler, "Çok teşekkür ederiz. Her anlamda çok güzel bir yer olmuş tebrik ederim. Biz öğrenciler olarak bu tür çalışmaların yapılması beni çok mutlu etti. Burada hem ders çalışabilir hem de kitap okuyabiliriz. İnşallah bu tür çalışmaların devamı gelir, çok teşekkür ederiz.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin örnek çalışmaları arasında yer alan, çocuklarda okuma kültürünü geliştirmek ve eğitim programlarını desteklemek adına yapımı tamamlanan kütüphane, ilerleyen günlerde tören ile açılacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.