banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Urfa Kurtuluşu Solo Konseri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Türk Halk Müziği Korosu işbirliğinde düzenlenen “Urfa Kurtuluşu Solo Konseri” ilgi gördü.
Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıldönümü dolayısıyla ŞanlıurfaBüyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen “11 Nisan Etkinlikleri” Şair Nabi Kültür Merkezi’nde verilen konserle sona erdi.
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, ŞanlıurfaBüyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Eşi Turan Güvenç, AK PartiŞanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr İbrahim Halil Mutlu, ŞUSKİ Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ahmet Kaytan ve çok sayıda davetlinin katıldığı konserde birbirinden güzel Urfa türküleri seslendirildi.
Konserin ardından günün anlamına yönelik bir konuşma yapan Başkan Güvenç, 11 Nisan Etkinliklerine düzenlenen konserle son verdiklerini belirterek, gecede sahne alan sanatçılaraŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak teşekkür ettiklerini söyledi.
Başkan Güvenç, “Bir kez daha şehitlerimizi rahmet anıyoruz. Biz onların sayesinde özgür olarak yaşıyoruz bu topraklarda. Allah bir daha bizlere bu kurtuluş mücadeleleri yaşatmasın diyoruz. Bundan sonra geleceğimizin aydınlık olacağına yürekten inanıyoruz. Sizlerin büyük desteği ve teveccühü ile hizmete koyulduk. Sayın Valimiz, milletvekillerimiz, STK temsilcilerimiz ve sizlerle bu kenti layık olduğu yere getireceğiz” dedi
Öte yandan 13 saz sanatçısının sahne aldığı konserde 9 ses sanatçısı toplam 18 eser seslendirdi. Gecede sahne alan saz ve ses sanatçılarına Başkan Güvenç ve davetliler tarafından şükran çiçeği takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.