banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Urfa Emniyet Müdürü Durmuşlar Görevinden Alındı.


Kararnamede şu an Şanlıurfa Emniyet müdürü olan Sabri Dumuşlar’ın görevden alındığı yerine ise İstanbul Narkotik ve Mali Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Likoğlu atandı.



İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanarak Başbakanlığa gönderilen İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi'nin, önceki gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandığı ve bayramdan sonraki ilk mesai günü olan Çarşamba Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe gireceği belirtildi.

Ergenekon, Balyoz ve KCK gibi önemli soruşturmaların başındaki isim İstanbul Terörle Mücadeleden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Tufan Ergüder, terfi ederek 1. sınıf Emniyet Müdürü olup bu görevini sürdürmüştü. Kararnameyle, Tufan Ergüder'in Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü'ne atandığı öğrenildi. 1.sınıfa terfi eden Narkotik ve Mali Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Likoğlu Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü, Güvenlik Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Altınok Bartın İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi.



www.balikligol.com /Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.