banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Ünlü oyuncu tanınamaz halde!

'Tuba Ünsal'ın Tuhaf Hikayesi'... Ünsal 'Eski Saat' isimli kısa filmdeki rolü için 30 yıl yaşlandı. Oyuncunun makyajında, Brad Pitt'in başrolde olduğu 'Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi' adlı filmdeki teknikler kullanıldı.

Etrafındakilerin yaşlı halini güzel bulduğunu söyleyen oyuncu "Kendimi öyle görmek tuhaftı ama yaşlı Tuba'yı çok sevdim" dedi.

İNGİLİZCE KONUŞUYOR

New York Film Akademisi'nden genç yönetmen Azat Zhapekov'un yönettiği ve uluslararası festivallerde yarışacak filmde Ünsal, aşkının peşinden İstanbul'a gelen Amerikalı bir kızı canlandırıyor. Genç oyuncu filmde sadece İngilizce konuşuyor.

TUBA ÇOK YETENEKLİ

Ünsal'ın tüm filmlerini izlediğini ve onu çok yetenekli bulduğunu söyleyen yönetmen Zhapekov, bunun Tuba için de iyi bir fırsat olduğunu belirtti. Ünsal ise "Uluslararası yarışmalara katılmak heyecan verici" dedi.

Kaynak: Sabah

Anahtar Kelimeler:
Tuba ÜnsalMakyaj
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.